Stevens Izoard Pro Sram Force AXS

Framemaat

Staat je framemaat er niet tussen?

Kleuren

€ 4.069,00
Financier uw fiets

Omschrijving

De Izoard Pro van STEVENS is een hoogwaardige koersfiets die uitblinkt in zowel design als functionaliteit. Het frame is vervaardigd uit Carbon SL Fiber, waardoor het licht en toch sterk is. Dit model is uitgerust met een SRAM Force DUB crankstel en een SRAM Force XG-1270 cassette, wat zorgt voor een soepele en efficiënte overdracht. Het remsysteem omvat SRAM Force AXS hydraulische schijfremmen, die zorgen voor krachtige en betrouwbare remprestaties onder alle omstandigheden. De schakelgroep bestaat ook uit SRAM Force AXS-componenten, bekend om hun precisie en betrouwbaarheid. De Izoard Pro Disc staat op DT Swiss P 1800 Spline wielen, die zowel duurzaam als aerodynamisch zijn, en is uitgerust met Continental Grand Prix banden, bekend om hun uitstekende grip en duurzaamheid.

 • Gratis levering

  Gratis levering in België of afhaling in één van onze fietsenwinkels in de buurt.

 • Fietsklaar geleverd

  Al onze koersfietsen worden rijklaar geleverd zodat je onmiddellijk kunt genieten van je nieuwe fiets.

 • 2 jaar garantie

  Wij geven standaard 2 jaar garantie op onze fietsen. Daarnaast bieden producenten vaak een verlengde garantie aan op het frame, vraag ernaar in onze winkels.

 • Klantenservice

  Je kan ons via de chat, per mail (info@cyclobility.be) of telefonisch (+32 (0)55 60 66 97) bereiken tijdens de kantooruren.