Fietsenwinkel Kluisbergen

Fietsenwinkel Kluisbergen

In het hartje van de Vlaamse Ardennen en aan de voet van de Kwaremont sta je hier aan de poorten van een waar fietsparadijs. Kom langs in onze fietsenwinkel in Kluisbergen om je droomfiets meteen over de meest heroïsche wegen te sturen.

Kerkstraat 14
9690 Kluisbergen
055 60 66 97

Openingsuren
Di - Vr: 10u00 - 18u00
Za: 10u00 - 17u00
Zo & Ma: Gesloten

Neem contact
met ons op!
IMG 0851

Fiets kopen

Uiteraard kun je in onze fietsenwinkel in Kluisbergen terecht om een fiets te kopen. Onze gemotiveerde medewerkers begeleiden je met veel enthousiasme in het maken van de juiste keuze. Wil je een speed pedelec kopen, een koersfiets of toch liever een gewone stadsfiets? Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment modellen en merken. Denk hierbij aan topmerken zoals Riese & Müller, BMC en Scott.

Fiets leasen

Naast het kopen van een fiets kun je in onze fietsenwinkel in Kluisbergen ook terecht voor persoonlijk advies rond onze fietslease oplossingen. Wist je dat het leasen van een fiets heel voordelig is voor je portemonnee? Een fietslease bestaat uit de huur van de fiets en alles wat bij uw fietservaring komt kijken: onderhoud, verzekering tegen diefstal en schade, fietsbijstand en vervangservice.

Onderhoud en herstellingen

Om zorgeloos te kunnen blijven trappen heeft je fiets soms een onderhoud of een herstelling nodig. Ook hiervoor kun je steeds terecht in onze fietsenwinkel in Kluisbergen. Maak voor het onderhoud van jouw fiets een afspraak in onze winkel of reserveer onze mobiele servicebus en laat jouw fietsen herstellen bij jou op de oprit of op kantoor.