Fietsenwinkel Roeselare

Fietsenwinkel Roeselare

Kom langs in onze mooie fietsenwinkel in hartje Roeselare om je droomfiets meteen over de meest heroïsche wegen te sturen.

Ooststraat 117/119
8800 Roeselare
055 60 66 97

Openingsuren
Dinsdag: 10u00 - 18u00
Woensdag: 10u00 - 18u00
Donderdag: 10u00 - 20u00
Vrijdag: 10u00 - 18u00
Zaterdag: 10u00 - 18u00
Zondag & Maandag: Gesloten

Neem contact
met ons op!
549 CYCLOMOBILITY toonzaal 22 Roeselare17 H

Fiets kopen

Uiteraard kun je in onze fietsenwinkel in Roeselare terecht om een fiets te kopen. Onze gemotiveerde medewerkers begeleiden je met veel enthousiasme in het maken van de juiste keuze. Wil je een speed pedelec kopen, een koersfiets of toch liever een bakfiets? Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment modellen en merken. Denk hierbij aan topmerken zoals Riese & Müller, BMC en Scott. Wist je trouwens dat je in onze fietsenwinkel in Roeselare een fietslening aan 0,0% rente kunt afsluiten? Hierdoor kun je een fiets aankopen en afbetalen op je eigen tempo.

Fiets leasen

Naast het kopen van een fiets kun je in onze fietsenwinkel in Roeselare ook terecht voor persoonlijk advies rond onze fietslease oplossingen. Wist je dat het leasen van een fiets heel voordelig is voor je portemonnee? Een fietslease bestaat uit de huur van de fiets en alles wat bij uw fietservaring komt kijken: onderhoud, verzekering tegen diefstal en schade, fietsbijstand en vervangservice.

Onderhoud en herstellingen

Om zorgeloos te kunnen blijven trappen heeft je fiets soms een onderhoud of een herstelling nodig. Ook hiervoor kun je steeds terecht in onze fietsenwinkel in Roeselare waar ons professionele fietsenmakers je graag verder helpen. Maak voor het onderhoud van jouw fiets een afspraak in onze fietsenwinkel te Roeselare of reserveer onze mobiele servicebus en laat jouw fietsen herstellen bij jou op de oprit of op kantoor.