120 Results

Waarom Gobik fietskleding kopen?

Gobik is een Spaans merk dat werd opgericht in 2010. is de kledingsponsor van verschillende Spaanse continentale teams en het UAE-Emirates team, waar de meervoudig Tourwinnaar Tadej Pogacar deel van uitmaakt. Gobik staat bekend om haar strakke, kleurrijke en stijlvolle ontwerpen die zorgen voor een moderne uitstraling en een uitstekende kwaliteit. Bovendien hecht het bedrijf veel waarde aan een eerlijk en milieuvriendelijk productieproces. Wil jij ook stralen in wielerkleding van hetzelfde merk als Tadej Pogacar? Bestel dan snel jouw nieuwe Gobik-fietsoutfit online of breng een bezoek aan een van onze fietsenwinkels in Aalst, Gent, Kluisbergen of Roeselare.

Het ontstaan van Gobik

De geschiedenis van Gobik fietskleding begint dus in 2010, waardoor het een relatief jong bedrijf is. De oprichters werden door de lokale wielerclub van Yecla in Spanje (niet ver van Alicante) gevraagd om nieuwe fietsshirts te ontwerpen. Dit werd een groot succes en markeerde het begin van Gobik. In het begin lag de focus volledig op op maat gemaakte fietskleding, waarbij wielrenners kleding op maat bestelden. Op maat gemaakte fietskleding is nog steeds mogelijk bij Gobik. Langzaamaan begon Gobik Wear ook kledingsponsor te worden van enkele teams. Eerst van kleine Spaanse continentale teams, later ook van het EOLO-Kometa team van Alberto Contador en Ivan Basso, en sinds 2021 van UAE Emirates.

Deze snelle opmars is het beste bewijs van de hoge kwaliteit van Gobik fietskleding. Het bedrijf laat niets aan het toeval over en zet sterk in op milieuvriendelijkheid door gebruik te maken van lokale leveranciers in hun productieomgeving in Murcia.

Gobik aanbod

Het