29 Results

Waarom AGU fietskleding kopen?

AGU fietskleding is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige en comfortabele fietskledij. AGU ondersteunt graag je duurzame keuze om de fiets te nemen door zo duurzaam mogelijk geproduceerde producten aan te bieden. Laat dit nu ook de missie van Cyclobility zijn: zoveel mogelijk mensen op de fiets krijgen. Een match made in heaven dus.

In een snel veranderende wereld is innovatie essentieel om producten steeds beter, slimmer en milieuvriendelijker te maken. AGU haalt inspiratie uit de topsport en heeft al jarenlang trotse partnerships met bekende renners en teams, zoals Cees Stam, Leontien van Moorsel, Tom Dumoulin, de legendarische Panasonic-ploeg, de Raboploeg en nu ook Team Jumbo-Visma. Deze partnerships stimuleren AGU om voortdurend nieuwe stappen te zetten en de fietskleding steeds verder te verbeteren.

De technologieën die AGU met Team Jumbo-Visma ontwikkelt, zoals de optimale pasvorm en aerodynamica, worden toegepast in alle AGU-producten, waarbij kwaliteit een belangrijke rol speelt. AGU streeft ernaar om duurzame producten te leveren die lang meegaan, zodat je minder vaak nieuwe fietskleding hoeft te kopen, wat weer gunstig is voor het milieu.