Bike tyres

60 Results

Koop je fietsbanden online bij Cyclobility

Bij Cyclobility hebben we een heel ruim en kwalitatief aanbod aan fietsbanden samengesteld. Met topmerken zoals Continental, Vittoria en Schwalbe vind je zeker je gading op onze webshop. Onze fietsbanden worden zorgvuldig uitgekozen met oog voor comfort, duurzaamheid en performance. Gratis levering in België vanaf €50.

Fietsbanden kopen in onze fietsenwinkels

Kom voor persoonlijk advies langs in één van onze fietsenwinkels in je buurt. Ben je er nog niet helemaal aan uit welke fietsbanden je nodig hebt? Of zit je nog met bepaalde vragen? Laat je dan begeleiden voor onze experts. We hebben een fietsenwinkel in Gent, Kluisbergen, Aalst, Sint-Niklaas, Lier en Roeselare.

Fietsband oppompen

Heb je tijdens het fietsen ooit het gevoel gehad dat je harder moet trappen of dat je rit oncomfortabel aanvoelt? De oorzaak zou wel eens een te lage bandenspanning kunnen zijn. In één van onze artikels leer je alles over het correct oppompen van je fietsbanden. Van het herkennen van verschillende ventieltypes zoals Hollands, Frans en Auto, tot het bepalen van de ideale bandenspanning voor jouw type fiets. We bieden je een handige stap-voor-stap handleiding om je banden op te pompen en bespreken de verschillende soorten fietspompen. Ontdek welke fietspomp het beste bij jou past en hoe je onderweg kunt handelen als je geen pomp bij de hand hebt. Voor iedere fietser is dit essentiële leesvoer om je rijervaring te verbeteren en onderweg problemen te voorkomen. Klik door en word een expert in het oppompen van je fietsbanden!

Hoeveel bar moet er in een fietsband

Benieuwd hoeveel bar er in jouw fietsband moet voor de ideale rit? Of je nu een stadsfiets, racefiets of mountainbike bezit, de juiste bandenspanning kan je rit comfortabeler, veiliger en efficiënter maken. In onze blogpost verkennen we alle factoren die de perfecte bandenspanning beïnvloeden, van je lichaamsgewicht tot het type fiets en de rijomstandigheden. We voorzien je van praktische tips om de bandenspanning te meten en aan te passen, zodat je altijd klaar bent voor de weg - of het pad. Ontdek nu hoe je de prestaties van je fiets optimaliseert en geniet van een soepelere, snellere rit! Lees meer over de ideale bandenspanning voor jouw fiets.