Fietslease ervaringen

Ontdek onze fietslease ervaringen

Ben je nog niet volledig overtuigt van fietsleasing? Op deze pagina nemen we je mee op een inspirerende reis door de wereld van de fietslease. We bundelen verschillende fietslease ervaringen van echte gebruikers én bedrijven. Ontdek de oprechte en waardevolle reviews van fietsleaseklanten die al hebben gekozen voor deze duurzame en praktische mobiliteitsoplossing.

Fietslease ervaringen ontdekken
Een fiets leasen via de werkgever, dan is een omnium verzekering tegen schade en diefstal standaard inbegrepen.
  • "Keuze uit vele topmerken"
  • "Herstellingen aan huis of op het werk"
  • "Volledige ontzorging"

Case study Revimaxx: 16% van de medewerkers least een fiets

Revimaxx uit Zele is gespecialiseerd in de ontwikkeling van productiemachines op maat. Sinds 2019 kunnen werknemers van dit bedrijf een fiets leasen via Cyclobility. Wij gingen langs bij Sofie Dierick (Office Manager) om te polsen naar hun ervaringen met Cyclobility én fietslease.

"Het is zeer gemakkelijk dat Cyclobility naar je toe komt voor het onderhoud van de fietsen. Ook herstellingen (aan huis of op het werk) kun je heel eenvoudig aanvragen via het platform."

Lees de volledige case study

Case study Gemeente Merchtem: 217 geleasde fietsen

In maart 2020 werd de eerste Cyclobility fiets geleaset bij de gemeente Merchtem. De start van een succesvol fietsverhaal! De gemeente zet in op een duurzame mobiliteit en een betere leefomgeving. Dit onder andere aan de hand van een fietslease project voor alle medewerkers van de gemeente Merchtem. Zij kunnen vrijwillig een kwalitatieve elektrische fiets leasen bij Cyclobility. Cyclobility ging langs bij Burgemeester Maarten Mast om te polsen naar hun fietslease ervaringen.

"Wij zijn heel tevreden over het totaalpakket. Onze medewerkers kunnen de fiets op zonder zorgen. Alles is inclusief het leasepakket. Ik denk dan aan het halfjaarlijks onderhoud, alle herstellingen door jullie mobiele dienst of door een lokale fietsenmaker."

Lees de volledige case study

Case study Zorgpunt: pionier bij openbare organisaties

Zorgpunt Waasland, de grootste speler in het Waasland op vlak van ouderenzorg, lanceerde in 2022 als één van de eerste openbare organisaties in Oost-Vlaanderen fietsleasing voor haar medewerkers. Wij gingen langs bij Jan Van Brempt (Aankoper - Vlootbeheer) om te polsen naar hun ervaringen met Cyclobility én fietslease.

"De ondersteuning van Cyclobility, zowel richting personeelsdienst als operationeel (voor de gebruikers van de fietslease) is uitstekend."

Lees de volledige case study

Waarom zetten deze bedrijven in op fietsleasing?