BMC URS ONE

Framemaat

Staat je framemaat er niet tussen?

Kleuren

€ 3.799,00
Financier uw fiets

Omschrijving

De BMC URS One Speckle Grey / Neon Red is een hoogwaardige gravelbike die is ontworpen voor avontuurlijke rijders. Het frame is van premium carbon met Micro Travel Technology, wat zorgt voor een comfortabele rit op ruw terrein. De gravel-specifieke geometrie biedt stabiliteit en wendbaarheid. De fiets beschikt over een SRAM Rival 1-aandrijving met 11 versnellingen, een 1x11 crankstel en een SRAM PG 1130 11-42T cassette, ideaal voor gevarieerde omstandigheden. Het rem systeem bestaat uit SRAM Rival HRD remmen voor betrouwbare stopkracht. De DT Swiss C1850 Spline wielen en WTB Raddler banden van 40mm bieden uitstekende tractie en duurzaamheid. Dit model combineert technologie en design voor een optimale gravelervaring.

 • Gratis levering

  Gratis levering in België of afhaling in één van onze fietsenwinkels in de buurt.

 • Fietsklaar geleverd

  Al onze gravelbikes worden rijklaar geleverd zodat je onmiddellijk kunt genieten van je nieuwe fiets.

 • 2 jaar garantie

  Wij geven standaard 2 jaar garantie op onze fietsen. Daarnaast bieden producenten vaak een verlengde garantie aan op het frame, vraag ernaar in onze winkels.

 • Klantenservice

  Je kan ons via de chat, per mail (info@cyclobility.be) of telefonisch (+32 (0)55 60 66 97) bereiken tijdens de kantooruren.