Cyclobility officiële verdeler van Stromer

Ontdek Stromer vanaf 1 oktober in onze winkel in Roeselare

Vanaf 1 oktober verdelen wij Stromer in onze fietsenwinkel in Roeselare. Een stromer is geen standaard elektrische fiets maar een speed pedelec waarmee je makkelijk snelheden tot 45 km/uur kunt halen. Een stromer is dus de ideale compagnon voor je dagelijks woon-werk verkeer 😍

Onze fietsenwinkel in Roeselare
549 CYCLOMOBILITY toonzaal 22 Roeselare01 H

Uniek in België: de renteloze fietslening van Cyclobility

Bij Cyclobility is het onze missie om zoveel mogelijk mensen op de fiets te krijgen. Daarom hebben we de renteloze fietslening in het leven geroepen. Fietsen heeft namelijk een grote impact op je gezondheid, op het klimaat en op je portemonnee.

Ook je Stromer speed pedelec kun je kopen via onze fietslening!

Meer over de fietslening
ST5 ABS Lifestyle8 OMNI 0

Verdien je Stromer terug met je fietsvergoeding

Wist je dat je een nieuwe (elektrische) fiets kunt betalen doormiddel van je fietsvergoeding? De fietsvergoeding is een kilometervergoeding die een werkgever geeft aan werknemers die hun woon-werktraject gedeeltelijk of volledig per fiets afleggen. Lees onze blog en ontdek in onze simulatie hoe je een fiets ter waarde van 5000 euro op 3 jaar tijd kunt terugverdienen dankzij je fietsvergoeding!

Meer info over de fietsvergoeding
ST3 Action12 0

Eerst testen, dan pas kopen

Een Stromer speed pedelec koop je natuurlijk niet alle dagen. Omdat een nieuwe fiets een grote hap is uit je budget, vinden we het bij Cyclobility belangrijk om je optimaal te begeleiden in de aankoop van je nieuwe fiets. In onze winkel in Roeselare hebben we heel wat Stromer testmodellen beschikbaar die je intensief kunt testen.

Plan een testrit
ST5 ABS Action1 1

Fietslease lijkt u op het eerste zicht misschien complex, maar Cyclobility komt graag langs om alles toe te lichten.
Vul onderstaand formulier in en wij nemen snel contact met u op!