Stromer ST3 Sport 983Wh

Framemaat

Staat je framemaat er niet tussen?

Kleuren

€ 7.875,00
Financier uw fiets

Omschrijving

Ontdek de Stromer ST3 Sport - De ultieme Speed Pedelec voor de Moderne Fietser!

De Stromer ST3 is een meesterwerk op het gebied van snelheid, comfort en technologische innovatie in de wereld van speed pedelecs. Deze elektrische fiets biedt een unieke combinatie van kracht en elegantie, waardoor je een ongeëvenaarde rijervaring beleeft.

Een van de meest opmerkelijke kenmerken van de ST3 is de geavanceerde batterijtechnologie. Met een krachtige batterij geniet je van een indrukwekkende actieradius, wat betekent dat je lange ritten kunt maken zonder je zorgen te maken over opladen. Of je nu dagelijks pendelt of avontuurlijke tochten maakt, de ST3 voorziet je altijd van voldoende energie.

De motor van deze speed pedelec biedt indrukwekkende prestaties en trapondersteuning. Met zijn krachtige vermogen bereik je moeiteloos hoge snelheden en ervaar je snelle acceleratie. Het schakelsysteem van de ST3 is uiterst nauwkeurig en responsief, waardoor je altijd de juiste versnelling kunt kiezen voor optimale prestaties.

De ST3 biedt niet alleen snelheid en technologie, maar ook een ongeëvenaarde mate van comfort en stijl. Het gestroomlijnde ontwerp straalt elegantie uit, terwijl hoogwaardige materialen zorgen voor duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Met de Stromer ST3 haal je niet zomaar een speed pedelec in huis, je haalt de ultieme combinatie van snelheid, comfort en geavanceerde technologie binnen handbereik. Deze fiets biedt geavanceerde batterijprestaties, een indrukwekkende actieradius, een krachtige motor en een nauwkeurig schakelsysteem. Bestel vandaag nog en ervaar snelheid, stijl en innovatie met de Stromer ST3 - de perfecte speed pedelec voor de moderne fietser!

  • Battery: 983Wh
  • Suspension fork: No
  • Suspension seatpost: Jes