Moustache Samedi 28.3 Open 500Wh - DEMO

Framemaat

  Staat je framemaat er niet tussen?

  € 0,00
  Financier uw fiets

  Omschrijving

  De Samedi 28.3 van Moustache Bikes is een veelzijdige elektrische fiets die uitstekend geschikt is voor zowel stadsgebruik als tochten op het platteland. Het model beschikt over een comfortabel en dynamisch frame, ondersteund door een Bosch Active Line Plus-motor en een geïntegreerde Bosch 500Wh PowerTube-accu. Het biedt ook extra comfort door een in hoogte verstelbare vork met 63 mm veerweg en een geveerde zadelpen met 40 mm veerweg. De fiets is uitgerust met een Shimano Nexus-aandrijving met 5 versnellingen en hydraulische schijfremmen voor een duurzaam, gemakkelijk te gebruiken en onderhoudsarm systeem. Praktische kenmerken, zoals een bagagerek compatibel met QL3 en MIK-bevestigingsstandaarden, verhogen de functionaliteit. De Open-versie biedt een gemakkelijke instap.

  • Gratis levering

   Gratis levering in België of afhaling in één van onze fietsenwinkels in de buurt.

  • Fietsklaar geleverd

   Al onze koersfietsen worden rijklaar geleverd zodat je onmiddellijk kunt genieten van je nieuwe fiets.

  • 2 jaar garantie

   Wij geven standaard 2 jaar garantie op onze fietsen. Daarnaast bieden producenten vaak een verlengde garantie aan op het frame, vraag ernaar in onze winkels.

  • Klantenservice

   Je kan ons via de chat, per mail (info@cyclobility.be) of telefonisch (+32 (0)55 60 66 97) bereiken tijdens de kantooruren.