BMC Fourstroke AMP TWO

Framemaat

Staat je framemaat er niet tussen?

Kleuren

€ 7.999,00
Financier uw fiets

Omschrijving

De BMC Fourstroke AMP LT Two Carbon Red E-Bike Mountainbike is een state-of-the-art elektrische mountainbike die ontworpen is voor avonturiers die het beste uit hun rijervaring willen halen. Met zijn opvallende rode kleur en strakke ontwerp, is deze fiets niet alleen een lust voor het oog, maar ook een krachtpatser op het terrein.

Het hart van deze mountainbike wordt gevormd door het indrukwekkende crankstel, dat zorgt voor optimale krachtoverbrenging, zelfs op de meest uitdagende paden. De cassette biedt een breed scala aan versnellingen, waardoor je moeiteloos kunt schakelen tussen snel accelereren op vlakke stukken en klimmen op steile hellingen.

Wat betreft het remsysteem, kun je rekenen op maximale controle en veiligheid dankzij de geavanceerde remmen die op deze BMC-fiets zijn gemonteerd. Of je nu vol gas gaat op afdalingen of plotseling moet stoppen, je kunt vertrouwen op de krachtige remprestaties.

De schakelgroep van deze mountainbike is van topkwaliteit en zorgt voor soepele en precieze schakelingen, zodat je altijd de juiste versnelling kunt vinden, ongeacht de omstandigheden. Dit maakt het rijden op ruig terrein nog leuker en uitdagender.

De wielen en banden van de BMC Fourstroke AMP LT Two zijn ontworpen om maximale grip en wendbaarheid te bieden. Je kunt met vertrouwen bochten nemen en obstakels overwinnen, terwijl de duurzame materialen ervoor zorgen dat deze fiets bestand is tegen de zwaarste omstandigheden.


 • Gratis levering

  Gratis levering in België of afhaling in één van onze fietsenwinkels in de buurt.

 • Fietsklaar geleverd

  Al onze mountainbikes worden rijklaar geleverd zodat je onmiddellijk kunt genieten van je nieuwe fiets.

 • 2 jaar garantie

  Wij geven standaard 2 jaar garantie op onze fietsen. Daarnaast bieden producenten vaak een verlengde garantie aan op het frame, vraag ernaar in onze winkels.

 • Klantenservice

  Je kan ons via de chat, per mail (info@cyclobility.be) of telefonisch (+32 (0)55 60 66 97) bereiken tijdens de kantooruren.