Tips, nieuws en info over (elektrisch) fietsen...

Test-event Stromer

Overweeg je om meer met de fiets naar het werk te pendelen? Kom op 11 september het volledige gamma van Stromer uittesten bij Cyclobility Gent. Tussen 10u00 - 17u00 zullen onze medewerkers paraat staan om het nodige advies te verlenen en helpen bij de keuze van de speed pedelec die voor jou het meest geschikt is.

Waarom testen?

Stromer heeft 4 verschillende modellen. De keuze van jouw fiets is afhankelijk van de afstand die je dagelijks wenst te overbruggen, en jouw fysieke capaciteiten. Niet elk frame is even geschikt voor iedereen. Vandaar dat we steeds een testrit aanraden. Naast het testevent dat we organiseren op 11 september heb je steeds de mogelijkheid om een afspraak te maken in één van onze testcenters te Gent, Kluisbergen of Roeselare om onze Speed pedelecs te testen. Cyclobility is verdeler van Stromer en Riese & Müller. De twee meest kwalitatieve speed pedelec merken over de hele wereld, elk met zijn eigen sterkte. Stromer raden we aan voor de commuters die zich snel en efficiënt wil verplaatsen. Riese & Müller zet meer in op comfort. Zij produceren niet enkel speed pedelecs maar ook elektrische cargofietsen, longtailbikes en gewone elektrische fietsen.

Onderhoudspakket

Cyclobility schenkt een onderhoudspakket ter waarde van €300,00 of de Stromer Antwerp fietstassen ter waarde van €287,00 bij aankoop van een Stromer speed pedelec. Deze voorwaarden zijn geldig tot en met 30 september 2021. Meer info te verkrijgen in één van onze testcenters of via info@cyclobility.be

Heb je een specifieke vraag over het leasen van een (elektrische) fiets? Stel ze hier en wij nemen spoedig contact met u op!