Tips, nieuws en info over (elektrisch) fietsen...

Ontdek de fietssnelweg in uw buurt

De fietssnelwegen schieten als paddenstoelen uit de grond! Nog nooit een blauw driehoeksbord met een grote "F" van Fiets opgemerkt in jouw buurt? Na het lezen van dit artikel zie je ze overal!

File: dagelijkse kost voor de Belg

Aangezien de mobiliteit in België steeds een groter probleem vormt, zoeken we massaal naar andere efficiënte oplossingen om ons te verplaatsen. De E-bike of speed pedelec voor langere afstanden, is voor velen een ideale oplossing! Meer en meer bedrijven bieden zelfs fietsleasing aan voor de werknemers. Dit kan een extra stimulans zijn om de medewerkers op de fiets te krijgen. Wie met de fiets komt hoeft niet elke dag kostbare tijd te verliezen in de file, en weet perfect wanneer hij of zij zal arriveren!

De mooiste en snelste route naar het werk

De fietssnelweg is de snelste weg van A naar B! Bovendien zijn fietssnelwegen autoluw of autovrij. Op deze manier kan je veilig, maar toch op maximale snelheid met jouw lease fiets op het werk geraken. De fietssnelwegen lopen langs spoorwegen, tussen weilanden of langs het kanaal.

Ook snelwegen in jouw buurt?

F-borden brengen je op weg. Ontdek de fietssnelwegen in jouw buurt op de website van fietssnelwegen. Misschien ligt er wel eentje in jouw achtertuin?

Heb je een specifieke vraag over het leasen van een (elektrische) fiets? Stel ze hier en wij nemen spoedig contact met u op!