BACK 2 SCHOOL ACTIE

Koop een longtail fiets en ontvang een gratis "Back 2 School" pakket

Koop je een longtail fiets in augustus of september? Dan ontvang je een gratis 'Back 2 School' pakket. Met het 'Back 2 School' pakket ben je helemaal klaar voor een veilig en avontuurlijk nieuw schooljaar. Of je nu naar school fietst, boodschappen doet of samen op pad gaat met je kinderen, longtail fietsen staat garant voor kwaliteit en plezier. Het 'Back 2 School' pakket bevat volgende producten:

*Actie onderhevig aan voorwaarden, vraag ernaar in de winkel. Na het plaatsen van de bestelling neemt een medewerker van Cyclobility contact op om de maten en kleuren te bespreken. (Maten en kleuren onder voorbehoud van beschikbaarheid). Actie loopt tot 30 september 2023.

Eerst testen, dan kopen

Een longtail fiets kopen, dat doe je niet alle dagen. Daarom vinden we het belangrijk dat we je optimaal kunnen begeleiden tijdens het aankoopproces. Om zeker de juiste keuze te maken heeft Cyclobility voor elk type fiets een brede waaier aan testmodellen beschikbaar. Je kan onze fietsen komen testen in één van onze fietsenwinkels:

Boek vandaag nog een testrit

Koop je fiets op afbetaling

Fietsen is voor iedereen. Onze missie is dan ook om zoveel mogelijk mensen op de fiets te krijgen, en de fiets te zien als perfect alternatief voor de wagen. Daarom introduceren we de renteloze fietslenig van Cyclobility. Bij Cyclobility nemen we de kosten van de rente op ons zodat je een fiets kunt aankopen én afbetalen op je eigen tempo.

Meer info over onze fietslening