Over Cyclobility

Onze missie

Cyclobility biedt een efficiënte oplossing voor woon-werkverkeer door het leasen en verkopen van kwalitatieve (elektrische) fietsen. Wij begeleiden, ontzorgen en motiveren zowel werkgever en werknemer, als particulier. Kortom iedereen die de fiets als dagelijks transportmiddel wil gebruiken.

Voor Cyclobility is de kwaliteit van onze producten en aansluitende diensten, de absolute prioriteit. Wij streven naar 100% tevredenheid bij onze klanten.

Zonder aarzelen, kiezen wij voor partners (Triodos & Trividend) die ecologisch, economisch en sociaal verantwoord ondernemen. Vanaf het begin werken wij nauw samen met Werkplus voor de montage en levering van de fietsen.

Nadien technische ondersteuning en/of onderhoud nodig? Dan komt onze mobiele service-dienst BikeKing bij u langs, hetzij op het bedrijf of bij u thuis.

Ja, ik wil
een fiets leasen!
RM MY2022 Nevo

Het team van Cyclobility

Cyclobility werd in augustus 2016 opgericht door Andries Aumann.

Andries Aumann is een gedreven ondernemer met een passie voor fietsen. Hij heeft tien jaar ervaring in de “outdoor industry” (o.a. bij AS Adventure en Columbia Sportswear) en was sales manager bij Bubble Post, een duurzaam, ecologisch en economisch alternatief binnen de distributiesector. Het is geen toeval dat Cyclobility met diezelfde waarden in het achterhoofd is opgericht. Andries steekt zijn tonnen energie het liefst in maatschappelijk relevante projecten. Wanneer Andries niet op zijn bureau te vinden is zit hij zeker op de fiets!

Andries Profiel

Pieter is een gevestigde technische waarde binnen Cyclobility. Enkele jaren geleden startte Pieter zijn eigen firma op, BikeKing. Hier voldeed hij aan de nood die was ontstaan aan een Mobiele Service dienst voor fietsers met 2 volledig uitgeruste Service-bussen de je fiets herstellen of onderhouden bij jou op de stoep. Vandaag de dag is BikeKing gefusioneerd met Cyclobility om ook deze service aan te bieden aan fiets-leasing klanten, welke vaak kiezen voor zwaardere (elektrische/cargo) fietsen. Samen met Jasper zorgt hij ervoor dat jouw fiets correct wordt onderhouden en hersteld.

Foto 28 05 2020 22 29 58

Gilles Van Eecke heeft reeds een aantal jaren ervaring binnen de fietswereld. Als productieplanner bij Thompson heeft hij veel ervaring opgedaan in de fietssector. In zijn vrije tijd speelt hij voetbal en is hij een gepassioneerd fietser. Hij wil zo veel mogelijk mensen op de fiets krijgen voor het woon-werkverkeer en volgt daarin de missie van het bedrijf. Gilles is verantwoordelijk voor alle bestellingen van fietsen en onderdelen voor de lease klanten en de Cyclobility winkels.

20200414 080703

Chariel is gebeten door de sport! Als triatlete en Granfondo fan spreekt het voor zich dat de fiets voor haar geen onbekende is. Naar de winkel, op familiebezoek, naar het werk,... alles op de fiets! Graag wil ze haar passie delen, en zoveel mogelijk mensen ervan overtuigen de fiets te zien als ideaal alternatief voor de auto. Na enkele jaren werkervaring bij o.a. Decathlon en Cyclostudio is ze in 2020 aan de slag gegaan bij Cyclobility. Chariel staat in rechtstreeks contact met de HR verantwoordelijken van de bedrijven die fietslease aanbieden aan hun medewerkers. Organisatie van testevents, marketing en communicatie zijn haar ding.

IMG 20200410 102806

Ward is al van jongs af aan een gedreven sporter. Als hardloper en fietser is hij vooral gepassioneerd in duursport. Er gaan maar weinig dagen voorbij waarop Ward niet op zijn fiets terug te vinden is. In augustus 2020 sloot hij aan bij het sportieve Cyclobility-team, om samen met hen nog meer mensen op de fiets te krijgen, zowel als woon-werkoplossing als in de vrije tijd tijdens het weekend. Ward volgt de financiën van Cyclobility op de voet.

IMG 6787

Kenneth is een ware sportfanaat met een technische voorliefde voor fietsen. Met een geschiedenis als fleetverantwoordelijke in een autoconcessie is hij perfect op de hoogte van de fiscaliteit en optimalisatie van een mobiliteitsplan binnen een bedrijf.

IMG 8685

Andy, Fietsen om te kunnen eten of eten om te kunnen fietsen blijkt zijn grote queeste. In gestrekte draf van Bordeaux naar Parijs maar even goed zonder haast met de bakfiets boodschappen doen, met de juiste tweewieler trapt Andy maar al te graag naar alle windstreken. Vanuit een gezonde persoonlijke interesse in alles op 2 wielen is Andy in het Cyclobilityteam gerold. Andy is verantwoordelijk voor de Cyclobility store in Kluisbergen. Met heel veel passie en geduld gaat hij samen met onze klanten op zoek naar een geschikte fiets voor hen.

Andy Deloose

Jasper is een echte buitensmens, en het liefst trekt hij erop uit met de fiets, zo lang, en zo ver mogelijk. Zijn passie voor fietstechniek en drang om constant bij te leren zorg ervoor dat de fiets geen geheimen meer heeft voor hem. Hij is dan ook de geknipte persoon om uw tweewieler in de watten te leggen.

Jasper Veeckman

Steven Verschuere is een gepassioneerd sporter. Met veel overgave legt hij zich toe op hardlopen. Na enkele jaren werkervaring bij o.a. Balta en Decathlon, startte hij in 2018 bij Cyclobility. De missie van het bedrijf, namelijk mensen stimuleren de fiets te gebruiken voor dagelijks woon-werkverkeer, spreekt hem enorm aan. Steven gelooft in de fiets als hét alternatief voor de wagen. Binnen Cyclobility is hij deeltijds verantwoordelijk voor de administratie.

IMG 5237

Stephanie besloot om na 12 jaar te hebben gewerkt als opvoedster een volledige carrière switch te maken. Het is dan ook geen verrassing dat de fiets, haar grootste passie, haar op weg zette naar een nieuw hoofdstuk.Geen ervaring in het bedrijfsleven, maar haar enthousiasme compenseert dit. Om die reden zal Stephanie ook vooral ingezet worden tijdens test events om mensen warm te maken de fiets te kiezen. Zij geeft zelf het voorbeeld door heel wat kilometers te malen. De ideale dag voor haar? Dat is er eentje doorgebracht op de fiets.

C07fd309 037f 4321 8adc 69e51b740f05

Sergi vindt net zoals zijn fietsende medemens de fiets het ultieme vervoersmiddel. Een ideaal alternatief om het wegennet te ontlasten. Het is bovendien gezond, ecologisch en goed voor jouw portefeuille! Wanneer Sergi niet sleutelt aan fietsen, kan je hem terugvinden op lange afstandswandelingen.

82619863 c10f 4e23 8e84 a641c26ae45a

Meer info?

Fietslease lijkt u op het eerste zicht misschien complex, maar Cyclobility komt graag langs om alles toe te lichten.
Vul onderstaand formulier in en wij nemen snel contact met u op!