Over Cyclobility

Onze missie

Cyclobility biedt een efficiënte oplossing voor woon-werkverkeer door het leasen en verkopen van kwalitatieve (elektrische) fietsen. Wij begeleiden, ontzorgen en motiveren zowel werkgever en werknemer, als particulier. Kortom iedereen die de fiets als dagelijks transportmiddel wil gebruiken.

Voor Cyclobility is de kwaliteit van onze producten en aansluitende diensten, de absolute prioriteit. Wij streven naar 100% tevredenheid bij onze klanten.

Zonder aarzelen, kiezen wij voor partners (Triodos & Trividend) die ecologisch, economisch en sociaal verantwoord ondernemen. Vanaf het begin werken wij nauw samen met Werkplus voor de montage en levering van de fietsen. Lees hier alles over ons Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) beleid.

Nadien technische ondersteuning en/of onderhoud nodig? Dan komt onze mobiele service-dienst bij u langs, hetzij op het bedrijf of bij u thuis.

Ja, ik wil
een fiets leasen!
RM MY2022 Nevo

Het team van Cyclobility

Cyclobility werd in augustus 2016 opgericht door Andries Aumann.

Andries Aumann is een gedreven ondernemer met een passie voor fietsen. Hij heeft tien jaar ervaring in de “outdoor industry” (o.a. bij AS Adventure en Columbia Sportswear) en was sales manager bij Bubble Post, een duurzaam, ecologisch en economisch alternatief binnen de distributiesector. Het is geen toeval dat Cyclobility met diezelfde waarden in het achterhoofd is opgericht. Andries steekt zijn tonnen energie het liefst in maatschappelijk relevante projecten. Wanneer Andries niet op zijn bureau te vinden is zit hij zeker op de fiets!

Andries Profiel

Pieter Rutten is een gevestigde technische waarde binnen Cyclobility. Enkele jaren geleden startte Pieter zijn eigen firma op, BikeKing. Hier voldeed hij aan de nood die was ontstaan aan een Mobiele Service dienst voor fietsers met 2 volledig uitgeruste Service-bussen de je fiets herstellen of onderhouden bij jou op de stoep. Vandaag de dag is BikeKing gefusioneerd met Cyclobility om ook deze service aan te bieden aan fiets-leasing klanten, welke vaak kiezen voor zwaardere (elektrische/cargo) fietsen.

Foto 28 05 2020 22 29 58

Gilles Van Eecke heeft reeds een aantal jaren ervaring binnen de fietswereld. Als productieplanner bij Thompson heeft hij veel ervaring opgedaan in de fietssector. In zijn vrije tijd speelt hij voetbal en is hij een gepassioneerd fietser. Hij wil zo veel mogelijk mensen op de fiets krijgen voor het woon-werkverkeer en volgt daarin de missie van het bedrijf. Gilles is verantwoordelijk voor alle bestellingen van fietsen en onderdelen voor de lease klanten en de Cyclobility winkels.

20200414 080703

Chariel De Cock is gebeten door de sport! Als triatlete en Granfondo fan spreekt het voor zich dat de fiets voor haar geen onbekende is. Naar de winkel, op familiebezoek, naar het werk,... alles op de fiets! Graag wil ze haar passie delen, en zoveel mogelijk mensen ervan overtuigen de fiets te zien als ideaal alternatief voor de auto. Na enkele jaren werkervaring bij o.a. Decathlon en Cyclostudio is ze in 2020 aan de slag gegaan bij Cyclobility. Chariel staat in rechtstreeks contact met de HR verantwoordelijken van de bedrijven die fietslease aanbieden aan hun medewerkers. Organisatie van testevents, marketing en sales zijn haar ding.

IMG 4607

Ward Delmulle is al van jongs af aan een gedreven sporter. Als hardloper en fietser is hij vooral gepassioneerd in duursport. Er gaan maar weinig dagen voorbij waarop Ward niet op zijn fiets terug te vinden is. In augustus 2020 sloot hij aan bij het sportieve Cyclobility-team, om samen met hen nog meer mensen op de fiets te krijgen, zowel als woon-werkoplossing als in de vrije tijd tijdens het weekend. Ward volgt de financiën van Cyclobility op de voet.

IMG 6787

Steven Verschuere is een gepassioneerd sporter. Met veel overgave legt hij zich toe op hardlopen. Na enkele jaren werkervaring bij o.a. Balta en Decathlon, startte hij in 2018 bij Cyclobility. De missie van het bedrijf, namelijk mensen stimuleren de fiets te gebruiken voor dagelijks woon-werkverkeer, spreekt hem enorm aan. Steven gelooft in de fiets als hét alternatief voor de wagen. Binnen Cyclobility is hij deeltijds verantwoordelijk voor de administratie.

IMG 5237

Kenneth Lauwers is een ware sportfanaat met een technische voorliefde voor fietsen. Met een geschiedenis als fleetverantwoordelijke in een autoconcessie is hij perfect op de hoogte van de fiscaliteit en optimalisatie van een mobiliteitsplan binnen een bedrijf.

IMG 8685

Andy Deloose, Fietsen om te kunnen eten of eten om te kunnen fietsen blijkt zijn grote queeste. In gestrekte draf van Bordeaux naar Parijs maar even goed zonder haast met de bakfiets boodschappen doen, met de juiste tweewieler trapt Andy maar al te graag naar alle windstreken. Vanuit een gezonde persoonlijke interesse in alles op 2 wielen is Andy in het Cyclobilityteam gerold. Andy is verantwoordelijk voor de Cyclobility store in Kluisbergen. Met heel veel passie en geduld gaat hij samen met onze klanten op zoek naar een geschikte fiets voor hen.

Andy Deloose

Jasper Veeckman is een echte buitenmens, en het liefst trekt hij erop uit met de fiets, zo lang, en zo ver mogelijk. Zijn passie voor fietstechniek en drang om constant bij te leren zorg ervoor dat de fiets geen geheimen meer heeft voor hem. Hij is dan ook de geknipte persoon om uw tweewieler in de watten te leggen.

Jasper Veeckman

Sergi Sanchez Alfaro vindt net zoals zijn fietsende medemens de fiets het ultieme vervoersmiddel. Een ideaal alternatief om het wegennet te ontlasten. Het is bovendien gezond, ecologisch en goed voor jouw portefeuille! Wanneer Sergi niet sleutelt aan fietsen, kan je hem terugvinden op lange afstandswandelingen.

82619863 c10f 4e23 8e84 a641c26ae45a

Hannes Fabri houdt van hard rijden en dan vooral met de fiets. Van files en autoverkeer wordt hij gek wat de fiets de geknipte keuze maakt voor zijn dagelijkse commute.
Naast de praktische verplaatsingen, rijdt hij ook competitief met de fiets.
Na vijf jaar als (sport)diëtist en R&D-medewerker binnen de Health- en sport supplementen, wou Hannes iets helemaal anders. Een job met een meer praktische invulling en contact met de eindconsument. Hannes helpt je dan ook graag verder bij je zoektocht naar de fiets die voldoet aan jouw eisen en bij het onderhoud van die fiets.

Afbeelding1

Matthias Boetens is sinds december 2021 ons vast aanspreekpunt in de winkel te Gent. Hij streed in zijn jeugdjaren voor podiumplaatsen op de koersfiets, mountainbike en crossbike. Na 5 jaar ervaring als trainer en anderhalf jaar bij AS Adventure, heeft hij er nu zijn missie van gemaakt om zoveel mogelijk mensen te laten kennismaken met de vele voordelen van fietsen naar het werk. Hij is een die hard commuter die elke dag 60 km door weer en wind aflegt en je vanuit die ervaring met passie uitlegt in de winkel wat je nodig hebt om ook deel uit te maken van de steeds groter wordende 'Commuting Family'!

Fullsizeoutput 13cc

Willem Dhondt is de problem solver / sleutelaar bij uitstek! Hij is liefhebber van alles met wielen. Reeds 14 jaar lang is Willem actief als fietstechnieker en verkoper. In zijn jonge jaren was hij wielrenner bij de nevenbonden op de weg, cyclocross en BMX racen. Deze passie kon hij ook overbrengen aan andere atleten als coach bij het Isorex BMX team. Voor hem is een geslaagde zomervakantie, een vakantie met de zoon en de mountainbike.

IMG 6151

Lennart Carbon zwemt reeds van zijn drie jaar, van zodra het mocht werd hij lid van de Roeselaarse zwemvereniging. Naast zwemmen is hij ook fervent waterpolo speler. Na het zwemmen heeft hij ook de liefde voor het mountainbiken gevonden. Hij heeft een opleiding tot fietshersteller gevolgd en sindsdien doet hij niets liever dan sleutelen aan fietsen, en uitzoeken hoe de techniek in elkaar zit. Hij helpt heel graag klanten van A tot Z van het begeleiden van hun keuze, tips geven voor het onderhoud tot het herstel van hun fiets.

IMG 6395

Nona Daveyne: De missie van Cyclobility is op mijn lijf geschreven, ik doe al mijn hele leven alles met de fiets, door weer en wind. In beweging zijn maakt mij gelukkig en bovendien denk ik zo nog eens aan het milieu ook. Naast fietsen hou ik van lange en pittige wandelingen en korte looptochtjes met onze hond. In 2019 daagde ik mezelf uit en nam ik deel aan de Dodentocht en... ik haalde de eindmeet!

Nona

Filip Sheridan is een gedreven triatleet en swimrunner met mooie resultaten en enkele WK deelnames op de lange afstand. Zoals elke échte triatleet kan Filip keihard fietsen… zolang er geen bochten in het parcours liggen. Na 15 jaar als Technical Writer wil Filip zijn technische kennis meer in de praktijk omzetten als fietstechnieker in de Cyclobility winkel in Gent

Schermafbeelding 2022 10 27 om 11 02 07

Valentijn Dehullu is als gepassioneerde fietser gebeten door techniek. Gaat het nu over Cols beklimmen in de Franse Alpen, een lokale MTB toertocht of dagdagelijks commuten, het behoort allemaal tot zijn favoriete kost. Vanuit zijn achtergrond als psychiatrisch verpleegkundige kent hij als geen ander het belang van beweging in ons dagelijks leven. Zo wil hij zoveel mogelijk mensen overtuigen en begeleiden naar de passende fiets.

20230111 115028 2

Wouter Persoons is de logistieke medewerker van het bedrijf.
Met zijn enthousiasme en gedrevenheid leidt hij ‘de loods’ in goede banen.
Hij was vroeger een begenadigd voetballer en houdt ook zeker van de geneugten van het leven.
Door zijn fietsende collega’s is hij sinds kort ook gebeten door de wielermicrobe en zal straks de Vlaamse Ardennen en omstreken onveilig maken op zijn racefiets..Ride on!!

IMG 0267

Meer info?

Fietslease lijkt u op het eerste zicht misschien complex, maar Cyclobility komt graag langs om alles toe te lichten.
Vul onderstaand formulier in en wij nemen snel contact met u op!