Over Cyclobility

Onze missie

Cyclobility biedt een efficiënte oplossing voor woon-werkverkeer door het leasen en verkopen van kwalitatieve (elektrische) fietsen. Wij begeleiden, ontzorgen en motiveren zowel werkgever en werknemer, als particulier. Kortom iedereen die de fiets als dagelijks transportmiddel wil gebruiken.

Voor Cyclobility is de kwaliteit van onze producten en aansluitende diensten, de absolute prioriteit. Wij streven naar 100% tevredenheid bij onze klanten.

Zonder aarzelen, kiezen wij voor partners die ecologisch, economisch en sociaal verantwoord ondernemen. Vanaf het begin werken wij nauw samen met Werkplus voor de montage en levering van de fietsen.

Nadien technische ondersteuning en/of onderhoud nodig? Dan komt onze mobiele service-dienst BikeKing bij u langs, hetzij op het bedrijf of bij u thuis.

Ja, ik wil
een fiets leasen!
De missie van Cyclobility

Het team van Cyclobility

Cyclobility werd in augustus 2016 opgericht door Andries Aumann.

Andries Aumann is een gedreven ondernemer met een passie voor fietsen. Hij heeft tien jaar ervaring in de “outdoor industry” (o.a. bij AS Adventure en Columbia Sportswear) en was sales manager bij Bubble Post, een duurzaam, ecologisch en economisch alternatief binnen de distributiesector. Het is geen toeval dat Cyclobility met diezelfde waarden in het achterhoofd is opgericht. Andries steekt zijn tonnen energie het liefst in maatschappelijk relevante projecten.

Andries Profiel

Bikeking is onze partner voor alle onderhoud en herstelling ter plaatse. We bring the bike shop to you. Bikeking is een mobile herstellingsdienst. We fix it, you ride it! Terwijl u en uw medewerkers aan het werk zijn, verzorgen Pieter en zijn team het onderhoud van uw fiets.

Foto 28 05 2020 22 29 58

Gilles Van Eecke heeft reeds een aantal jaren ervaring binnen de fietswereld. Als productieplanner bij Thompson heeft hij veel ervaring opgedaan in de fietssector. In zijn vrije tijd speelt hij voetbal en is hij een gepassioneerd fietser. Hij wil zo veel mogelijk mensen op de fiets krijgen voor het woon-werkverkeer en volgt daarin de missie van het bedrijf.

20200414 080703

Chariel is gebeten door de sport! Als triatlete en Granfondo fan spreekt het voor zich dat de fiets voor haar geen onbekende is. Naar de winkel, op familiebezoek, naar het werk,... alles op de fiets! Graag wil ze haar passie delen, en zoveel mogelijk mensen ervan overtuigen de fiets te zien als ideaal alternatief voor de auto. Na enkele jaren werkervaring bij o.a. Decathlon en Cyclostudio is ze in 2020 aan de slag gegaan bij Cyclobility.

IMG 20200410 102806

Ward is al van jongs af aan een gedreven sporter. Als hardloper en fietser is hij vooral gepassioneerd in duursport. Er gaan maar weinig dagen voorbij waarop Ward niet op zijn fiets terug te vinden is. In augustus 2020 sloot hij aan bij het sportieve Cyclobility-team, om samen met hen nog meer mensen op de fiets te krijgen, zowel als woon-werkoplossing als in de vrije tijd tijdens het weekend.

IMG 6509

Kenneth is een ware sportfanaat met een technische voorliefde voor fietsen. Met een geschiedenis als fleetverantwoordelijke in een autoconcessie is hij perfect op de hoogte van de fiscaliteit en optimalisatie van een mobiliteitsplan binnen een bedrijf.

IMG 8685

Xan komt uit de Bikeking afdeling binnen Cyclobility en is mobiele technieker bij ons. Met een professioneel verleden bij onder andere Decathlon is Xan altijd gebeten geweest door sport en meer specifiek fietsen. Naast fietshersteller op locatie is Xan ook verantwoordelijk voor de logistiek en planning van onze mobiele hersteldienst.

Foto 8 11 2020 17 33 11

Andy

Andy Deloose

Jasper is een echte buitensmens, en het liefst trekt hij erop uit met de fiets, zo lang, en zo ver mogelijk. Zijn passie voor fietstechniek en drang om constant bij te leren zorg ervoor dat de fiets geen geheimen meer heeft voor hem. Hij is dan ook de geknipte persoon om uw tweewieler in de watten te leggen.

Jasper Veeckman

Meer info?

Fietslease lijkt u op het eerste zicht misschien complex, maar Cyclobility komt graag langs om alles toe te lichten.
Vul onderstaand formulier in en wij nemen snel contact met u op!