Over Cyclobility

Onze missie

Cyclobility biedt een efficiënte oplossing voor woon-werkverkeer door het leasen en verkopen van kwalitatieve (elektrische) fietsen. Wij begeleiden, ontzorgen en motiveren zowel werkgever en werknemer, als particulier. Kortom iedereen die de fiets als dagelijks transportmiddel wil gebruiken.

Voor Cyclobility is de kwaliteit van onze producten en aansluitende diensten, de absolute prioriteit. Wij streven naar 100% tevredenheid bij onze klanten.

Zonder aarzelen, kiezen wij voor partners die ecologisch, economisch en sociaal verantwoord ondernemen. Vanaf het begin werken wij nauw samen met Werkplus voor de montage en levering van de fietsen.

Ja, ik wil
een fiets leasen!
De missie van Cyclobility

Het team van Cyclobility

Cyclobility werd in augustus 2016 opgericht door Andries Aumann.

Andries Aumann is een gedreven ondernemer met een passie voor fietsen. Hij heeft tien jaar ervaring in de “outdoor industry” (o.a. bij AS Adventure en Columbia Sportswear) en was sales manager bij Bubble Post, een duurzaam, ecologisch en economisch alternatief binnen de distributiesector. Het is geen toeval dat Cyclobility met diezelfde waarden in het achterhoofd is opgericht. Andries steekt zijn tonnen energie het liefst in maatschappelijk relevante projecten.

Andries Profiel

Steven Verschuere is een gepassioneerd sporter. Met veel overgave legt hij zich toe op hardlopen en fietsen. Na enkele jaren werkervaring bij o.a. Balta en Decathlon, startte hij in 2018 bij Cyclobility. De missie van het bedrijf, namelijk mensen stimuleren de fiets te gebruiken voor dagelijks woon-werkverkeer, spreekt hem enorm aan. Steven gelooft in de fiets als hét alternatief voor de wagen. Binnen Cyclobility is hij verantwoordelijk voor het operationeel gebeuren, gaande van het bestellen van de fietsen bij de leveranciers tot het regelen van de leveringen aan huis.

Steven profielfoto

Gilles Van Eecke heeft reeds een aantal jaren ervaring binnen de fietswereld. Als productieplanner bij Thompson heeft hij veel ervaring opgedaan in de fietssector. In zijn vrije tijd speelt hij voetbal en is hij een gepassioneerd fietser. Hij wil zo veel mogelijk mensen op de fiets krijgen voor het woon-werkverkeer en volgt daarin de missie van het bedrijf.

20200414 080703

Chariel is gebeten door de sport! Als triatlete en Granfondo fan spreekt het voor zich dat de fiets voor haar geen onbekende is. Naar de winkel, op familiebezoek, naar het werk,... alles op de fiets! Graag wil ze haar passie delen, en zoveel mogelijk mensen ervan overtuigen de fiets te zien als ideaal alternatief voor de auto. Na enkele jaren werkervaring bij o.a. Decathlon en Cyclostudio is ze in 2020 aan de slag gegaan bij Cyclobility.

IMG 20200410 102806

Ward is al van jongs af aan een gedreven sporter. Als hardloper en fietser is hij vooral gepassioneerd in duursport. Er gaan maar weinig dagen voorbij waarop Ward niet op zijn fiets terug te vinden is. In augustus 2020 sloot hij aan bij het sportieve Cyclobility-team, om samen met hen nog meer mensen op de fiets te krijgen, zowel als woon-werkoplossing als in de vrije tijd tijdens het weekend.

IMG 6509

Cyclobility werk vanaf het begin samen met Werkplus voor het leasen van de fietsen. Van stockbeheer, montage tot levering van de fietsen aan huis bij de werknemers. Cyclobility is zeer trots op deze zeer goede samenwerking. Werner zorgt voor de ontvangst van de fietsen en accessoires en volgt alles nauw op. Hij staat altijd klaar om te helpen en een plezier om mee samen te werken!

Vergroot IMG 20190812 135114 resized 20190812 020327025

Cyclobility werk vanaf het begin samen met Werkplus voor het leasen van de fietsen. Van stockbeheer, montage tot levering van de fietsen aan huis bij de werknemers. Cyclobility is zeer trots op deze zeer goede samenwerking. Yves monteert alle fietsen met uitzonderlijke passie en zorg!

Vergroot IMG 20190812 135114 resized 20190812 020327025

Cyclobility werk vanaf het begin samen met Werkplus voor het leasen van de fietsen. Van stockbeheer, montage tot levering van de fietsen aan huis bij de werknemers. Cyclobility is zeer trots op deze zeer goede samenwerking. Op zaterdagmorgen is Viskhazhi al vroeg in de weer om alle fietsen bij de medewerkers te leveren. Altijd met de glimlach en klaar om te helpen! De fiets wordt op maat afgesteld en alle vragen worden beantwoord.

Vergroot IMG 20190812 135114 resized 20190812 020327025

Bikeking is onze partner voor alle onderhoud en herstelling ter plaatse. We bring the bike shop to you. Bikeking is een mobile herstellingsdienst. We fix it, you ride it! Terwijl u en uw medewerkers aan het werk zijn, verzorgen Pieter en zijn team het onderhoud van uw fiets.

Pieter Rutten

Meer info?

Fietslease lijkt u op het eerste zicht misschien complex, maar Cyclobility komt graag langs om alles toe te lichten.
Vul onderstaand formulier in en wij nemen snel contact met u op!