Over Cyclobility

Onze missie

Cyclobility biedt een efficiënt oplossing voor woon-werkverkeer door het leasen en verkopen van kwalitatieve (elektrische) fietsen. Wij begeleiden, ontzorgen en motiveren zowel werkgever en werknemer, als particulier. Kortom iedereen die de fiets als dagelijks transportmiddel wil gebruiken.

Voor Cyclobility is de kwaliteit van onze producten en aansluitende diensten, de absolute prioriteit. Wij streven naar 100% tevredenheid bij onze klanten.

Zonder aarzelen, kiezen wij voor partners die ecologisch, economisch en sociaal verantwoord ondernemen.

Ja, ik wil
een fiets leasen!
De missie van Cyclobility

Het team van Cyclobility

Cyclobility werd in augustus 2016 opgericht door Andries Aumann.

Andries Aumann is een gedreven ondernemer met een passie voor fietsen. Hij heeft tien jaar ervaring in de “outdoor industry” (o.a. bij AS Adventure en Columbia Sportswear) en was sales manager bij Bubble Post, een duurzaam, ecologisch en economisch alternatief binnen de distributiesector. Het is geen toeval dat Cyclobility met diezelfde waarden in het achterhoofd is opgericht. Andries steekt zijn tonnen energie het liefst in maatschappelijk relevante projecten.

Andries Profiel

Steven Verschuere is een gepassioneerd sporter. Met veel overgave legt hij zich toe op hardlopen en fietsen. Na enkele jaren werkervaring bij o.a. Balta en Decathlon, startte hij in 2018 bij Cyclobility. De missie van het bedrijf, namelijk mensen stimuleren de fiets te gebruiken voor dagelijks woon-werkverkeer, spreekt hem enorm aan. Steven gelooft in de fiets als hét alternatief voor de wagen. Binnen Cyclobility is hij verantwoordelijk voor het operationeel gebeuren, gaande van het bestellen van de fietsen bij de leveranciers tot het regelen van de leveringen aan huis.

Steven profielfoto

Bikeking is onze partner voor alle onderhoud en herstelling ter plaatse. We bring the bike shop to you. Bikeking is een mobile herstellingsdienst. We fix it, you ride it! Terwijl u en uw medewerkers aan het werk zijn, verzorgen Pieter en zijn team het onderhoud van uw fiets.

Pieter Rutten

Meer info?

Fietslease lijkt u op het eerste zicht misschien complex, maar Cyclobility komt graag langs om alles toe te lichten.
Vul onderstaand formulier in en wij nemen snel contact met u op!