Heeft jouw tweewieler nood aan wat extra glans? Kom dan langs bij Cyclobility voor een unieke ervaring met onze VeloWash tijdens Velo-city, een internationaal fietscongres dat doorgaat in Gent. Boek een timeslot om je fiets te laten verwennen door onze geavanceerde, waterbesparende wasstraat.

Waar: stand 37, Velo-city, Gent
Wanneer: 18 tot 21 juni 2024

Reserveer een gratis wasbeurt voor je fiets

Waarom moet je de VeloWash komen uitproberen?

Een VeloWash is milieuvriendelijk en efficiënt. Dankzij de waterbesparende technologie gebruikt deze slechts 3 liter water per wasbeurt, veel minder dan een normale schoonmaak met de tuinslang. Je fiets is ook in slechts 3 minuten schoon, dankzij geavanceerde borstels en gerichte waterstralen. Als je zelf je fiets schoonmaakt, ben je gewoonlijk veel langer bezig.

Daarnaast reinigt een VeloWash je fiets grondig, zonder schade te berokkenen. Er wordt namelijk geen gebruik gemaakt van hogedrukreinigers, waardoor de wasstraat met speciaal aangepaste technieken uitermate geschikt en veilig is voor elektrische fietsen.

Kom zeker eens langs op onze stand en ervaar zelf hoe eenvoudig en efficiënt een fiets gewassen kan worden. Reserveer direct je timeslot en trakteer je fiets op de verzorging die hij verdient!