Bemoov M24 Equipped

Frame size

Is your frame size not listed?

Colour

€699.99
Finance your bicycle

Description

 • De Bemoov M24 kinderfiets is speciaal ontworpen om kinderen tussen 7,5 en 11 jaar, met een lengte van 125 tot 145 cm, een veilige en plezierige fietservaring te bieden. Dit model combineert een lichtgewicht aluminium AL6061 frame met een uniseks geometrie die het op- en afstappen vergemakkelijkt en een lage, veilige rijpositie garandeert. Het stuur is hoog geplaatst voor een optimale leerpositie, ondersteund door ergonomische handgrepen die speciaal zijn ontworpen voor kinderhanden.
 • De Bemoov M24 blinkt uit met zijn efficiënte MicroSHIFT 8-speed derailleur met 'Push-Push' selectie, wat het schakelen intuïtief maakt. De fiets heeft een optische snelheidsindicatie, verfraaid met exclusieve Bemoov stickers, wat bijdraagt aan de leerervaring. De V-brake remmen voor- en achteraan zijn voorzien van ergonomische hendels, aangepast aan de kleinere handen voor een veilige bediening, met verschillende kleuren om het onderscheid tussen voor- en achterrem te markeren.
 • De wielen zijn uitgerust met lichtgewicht en robuuste CST-banden van 24 inch die een lage rolweerstand en goede grip bieden. De Bemoov M24 ondersteunt een maximaal gewicht van 55 kg en wordt geleverd met een set gereedschap voor eenvoudige montage en aanpassingen. Deze fiets biedt niet alleen een stabiele en wendbare rijervaring, maar groeit ook mee met het kind dankzij de verstelbare balhoofdspacers en zadelpen, wat de duurzaamheid ten goede komt.
 • Personalisatie staat centraal bij de Bemoov M24, met keuze uit vijf levendige kleuren en acht verschillende stickerdesigns, waarmee elk kind zijn of haar fiets een persoonlijk tintje kan geven. De mogelijkheid om de fiets te personaliseren draagt bij aan de aantrekkelijkheid en verlengt de levensduur doordat oudere Bemoov fietsen een nieuwe look kunnen krijgen
 • Gratis levering

  Gratis levering in België vanaf €50 euro, of afhaling in één van onze fietsenwinkels in de buurt.

 • Fietsklaar geleverd

  Al onze tweedehands fietsen worden rijklaar geleverd. Ze krijgen een grondig nazicht in onze ateliers en onderdelen worden vervangen indien nodig.

 • 1 jaar garantie

  Wij geven standaard 1 jaar garantie op tweedehands fietsen.

 • Klantenservice

  Je kan ons via de chat, per mail (info@cyclobility.be) of telefonisch (+32 (0)55 60 66 97) bereiken tijdens de kantooruren.