Cyclingstore Gent

Cyclingstore Gent

In het noorden van gent vind je ons terug aan ‘De Nieuwe Dokken’. De nieuwe dokken is een geheel nieuw woon- en leefproject die de spil in de industriële geschiedenis van de stad opwaarderen.

Met een ligging aan de rand van Gent en dicht bij invalswegen zijn wij makkelijk bereikbaar. Bovendien heeft u per fiets en te voet via de Bataviabrug een makkelijke verbinding met de binnenstad.

Handelsdokkaai 1
9000 Gent
055 60 66 97

Openingsuren
Di - Vr: 10u00 - 18u00
Za: 10u00 - 17u00
Zo: Gesloten

Contact us!
Cyclobility fietsenwinkel in Gent 1

Fiets kopen

Uiteraard kun je in onze fietsenwinkel in Gent terecht om een fiets te kopen. Onze gemotiveerde medewerkers begeleiden je met veel enthousiasme in het maken van de juiste keuze. Wil je een speed pedelec kopen, een koersfiets of toch liever een gewone stadsfiets? Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment modellen en merken. Denk hierbij aan topmerken zoals Riese & Müller, BMC en Scott.

Fiets leasen

Naast het kopen van een fiets kun je in onze fietsenwinkel in Gent ook terecht voor persoonlijk advies rond onze fietslease oplossingen. Wist je dat het leasen van een fiets heel voordelig is voor je portemonnee? Een fietslease bestaat uit de huur van de fiets en alles wat bij uw fietservaring komt kijken: onderhoud, verzekering tegen diefstal en schade, fietsbijstand en vervangservice.

Onderhoud en herstellingen

Om zorgeloos te kunnen blijven trappen heeft je fiets soms een onderhoud of een herstelling nodig. Ook hiervoor kun je steeds terecht in onze fietsenwinkel in Gent. Maak voor het onderhoud van jouw fiets een afspraak in onze winkel of reserveer onze mobiele servicebus en laat jouw fietsen herstellen bij jou op de oprit of op kantoor.